jueves, 29 de noviembre de 2007

Confiscats més de 100 fardells d'haixix procedents del Marroc

La Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han desarticulat una organització dedicada a la introducció d'importants quantitats d'haixix procedents del Marroc, que tenia la seva base d'operacions a la província de Barcelona.

L'operació conjunta ha conclòs amb la detenció d'11 persones, entre ells dos vigilants del port barceloní al que arribava la droga i també s'han confiscat 101 fardells d'haixix, amb un pes total aproximat de 3.000 quilos.

Al començament d'any, la UDYCO de la Costa del Sol, del Cos Nacional de Policia, i el EDOA de Palma de Mallorca, pertanyent a la Guàrdia Civil, van iniciar dues operacions en què se seguien els passos d'aquesta organització dedicada a la introducció a Espanya d'importants quantitats d'haixix procedent del Marroc.

En el transcurs de les investigacions, ambdós cossos van coordinar la seva actuació que ha conclòs amb èxit amb la detenció dels membres del grup i la confiscació d'aquesta partida de droga. Els traficants transportaven l'haixix per via marítima des del Marroc fins al barceloní port del Masnou, on la infraestructura procedia a la seva distribució.

0 Opina sobre esta noticia: